Aansluiten

Regio Adviseurs is ambitieus! Op dit moment bestaat ons samenwerkingsverband uit ruim 20 adviseurs verspreid over 13 locaties in Nederland en zijn we met meerdere adviseurs in gesprek. Hiermee kan Regio Adviseurs Nederland een zeer brede dienstverlening bieden.

Onze formule, het Regio Adviseurs netwerk, bestaat uit administratie- en accountantskantoren (deelnemers), die ieder zelfstandig functioneren. De organisatie heeft zich ten doel gesteld om eind 2018 een landelijke dekking te bieden.

De deelnemers werken met elkaar en vaak ook voor elkaar. Zij worden ondersteund door de hoofdorganisatie. Deze organisatie zorgt voor verbinding, ontwikkelt nieuwe verdienmodellen, verzorgt een deel van de promotie en schakelt met nieuwe leveranciers en netwerkpartners.

De voordelen van aansluiten als Regio Adviseur

  • Behoud van zelfstandigheid.
  • Netwerk van deskundige collega’s om te sparren, elkaars werkzaamheden aan te vullen of elkaar te vervangen bij afwezigheid. Daarbij heeft u de mogelijkheid om vanuit meerdere kantoren te werken.
  • Direct schakelen met specialisten uit het netwerk, waarmee u tegen scherpe tarieven een breder aanbod in de markt zet.
  • Hogere omzet en lagere kosten door professionele marketing en de bestaande ervaring binnen het netwerk (door het grote inkoopvolume kunnen gunstige condities worden gerealiseerd).
  • Scherpere profilering door uniforme uitstraling.
  • Mogelijkheden voor training en opleiding vanuit hoofdorganisatie.
  • Counseling en secretariële ondersteuning door hoofdorganisatie.

Dit zijn slechts enkele hoofdpunten. In een persoonlijk gesprek kunnen we nader bepalen wat aansluiten bij Regio Adviseurs voor u betekent. Bent u geïnteresseerd om als Regio Adviseur deel uit te maken van ons netwerk? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.