Personeel en salaris

Uw medewerkers willen op tijd hun salaris ontvangen, dat is logisch. En u als ondernemer vindt het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt en dat de aangiften en afdrachten van loonheffing en premies op tijd plaatsvinden. Maar het complexe stelsel van wet- en regelgeving verandert snel en is lastig bij te houden. Terwijl het wel belangrijk is, want niemand wil te veel betalen door gebrek aan kennis van een bepaalde regeling.

Meer succes door een goed personeelsbeleid

De juiste persoon op de juiste plek, daar draait het om, maar dat is lang niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Of het nu om de aanname van een eerste personeelslid gaat of het al geruime tijd leiden van een middelgrote onderneming, u wilt toch ook dat mensen met plezier voor u werken, zich 100% inzetten, fijn samenwerken en liefst zo min mogelijk verzuimen?

Maar waar vindt u deze mensen, hoe behoudt u ze en vooral: hoe haalt u het beste in ze naar boven? Een goed personeelsbeleid resulteert in betere cijfers en wij staan klaar om u daarbij te helpen. Voor vragen over kosten, verzekeringen en aansturing of over het tevreden houden van uw personeel.

Hoe het werkt

Onze personeelsadviseurs werken een hele of halve dag per week bij u op kantoor of vanuit een eigen locatie, aan de voorkomende dagelijkse HR vraagstukken zoals werkduur, ziekteverzuim en werving. Wij voeren projecten uit, zoals het instellen van functieprofielen, een salarisgebouw of beoordelingstraject . Tevens begeleiden wij managers en medewerkers als het gaat om motivatie, disfunctioneren en opleiding.

Door de continue aanwezigheid borgen wij een solide aandacht voor het personeel. Dit heeft altijd een positief effect op de kwaliteit, productiviteit en effectiviteit van uw mensen. Regio Adviseurs regelt alle zaken waarbij het arbeidsrecht betrokken is, zoals bij:

  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Ontslag (individueel, collectief)
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Ziekte en Arbeidsongeschiktheid
  • CAO-vragen
  • Medezeggenschap
  • Sociaal zekerheidsrecht