Over ons

Regio Adviseurs is een landelijk samenwerkingsverband tussen meerdere advieskantoren. De betrokken kantoren hebben jarenlange ervaring en eigen specialisaties in het vakgebied. Daarmee kunnen we u iedere specialisatie bieden die u zoekt.

In de huidige markt is er steeds meer behoefte aan ervaren MKB adviseurs die meer kunnen bieden dan boekhoudingen en jaarrekeningen. Deze blijven uiteraard nodig, maar worden steeds meer geautomatiseerd. Bij ons ligt de nadruk op advies, gebaseerd op daadwerkelijk inzicht in de onderneming van onze klanten.

Dankzij onze samenwerking bent u verzekerd van de juiste expertise, hanteren we korte communicatielijnen en bieden we u continuïteit in dienstverlening.

Ons motto “sterk door te delen” heeft dan ook zeker betrekking op het delen van de specialistische kennis binnen ons netwerk. Het gaat daarbij om veel meer dan cijfers alleen. Cijfers vormen een goed vertrekpunt, maar het gaat ook om zaken als strategie, tussentijdse rapportages (niet alleen financiële, maar ook operationele stuurinformatie), personeelsbeleid, juridische aspecten, etc. Het is juist dit brede perspectief van waaruit wij meedenken. Als strategisch bedrijfsadviseur, controller, personeelsadviseur, (salaris)administrateur, belastingadviseur en/of juridisch adviseur, precies daar waar de behoefte ligt.

Het doel van de ondernemer op lange termijn staat bij ons altijd voorop. Dat doel bepaalt de richting!